Nationale Conferentie Circulaire Economie 2021 2

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen. Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen.

Op 1 februari 2021 vindt de derde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats, dit keer in digitale vorm. Het thema: het kantelpunt naar een circulaire economie. Het doel van deze conferentie is daarom om te inspireren, kennis met elkaar te delen en met concrete acties af te sluiten.

Uitreiking Circular Awards 2021

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie worden de Circular Awards 2021 uitgereikt. Deze prijzen gaan naar innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Deel dit artikel op social media