Nationale Conferentie CE 2022

Op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie 2023, vindt de vijfde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Zodra er meer bekend is over de conferentie en de datum definitief is, zullen wij deze pagina updaten.

Over de Nationale Conferentie Circulaire Economie

Om de transitie naar een circulaire economie te versnellen, organiseert het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op de eerste dag van de Week van de Circulaire economie de Nationale Conferentie Circulaire Economie. Bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties, kennis- en onderwijsinstellingen en heel veel mensen werken hard aan de transitie naar een circulaire economie. Toch zijn er nog veel aanpassingen nodigen in het denken en het doen om te zorgen dat onze economie in 2050 volledig circulair is. Tijdens deze nationale conferentie bespreken we hoe we ervoor staan, krijgen inspirerende voorbeelden een podium en komen koplopers aan het woord. Het doel van de dag is informeren en inspireren.

In 2020 en 2021 vond het event volledig digitaal plaats.

Uitreiking Circular Awards 2023

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie worden de Circular Awards 2023 uitgereikt. Deze prijzen gaan naar innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Lees hier meer over de winnaars van de Circular Awards in 2022 en 2021.

Terugblik Nationale Conferentie Circulaire Economie 2022: 'Allemaal Circulair!'

Op 7 februari vond de Nationale Conferentie Circulaire Economie 2022 plaats. Ruim 2.000 deelnemers gingen online met elkaar in gesprek onder de noemer 'Allemaal Circulair!' De conferentie bood drie dynamische plenaire programmablokken, die via livestream bij te wonen waren. Daarnaast werden maar liefst 39 live online deelsessies aangeboden. Op deze website kun je de informatie over deze deelsessies en de verschillende sprekers terugvinden.

Deel dit artikel op social media