Nationale conferentie 1024x684

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen. Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen.

Op 7 februari 2022, op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie, vindt de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Zodra er meer bekend is over dit event, zullen wij deze pagina updaten.

Uitreiking Circular Awards 2022

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie worden de Circular Awards 2022 uitgereikt. Deze prijzen gaan naar innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Deel dit artikel op social media