260 e114da02153b8fb6426e25d0a73833c3

Op 7 februari 2022 worden tijdens de jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie de Circular Awards 2022 uitgereikt. De prijzen gaan naar innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. De awards worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De Circular Awards worden georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Er worden dit jaar prijzen in 3 categorieën uitgereikt:

  • Voor bedrijven: Circular Award Business
  • Voor (semi-)publieken: Circular Award Public
  • Voor personen: op zoek naar Circular Heroes

NS en E-waste Race mogen zich winnaars van de Circular Awards 2021 noemen. NS is de winnaar in de categorie Business en de E-waste Race kreeg de award in de categorie Public. In 2020 werden de Cicular Awards gewonnen door Schijvens en de provincie Noord-Holland in samenwerking met dr2 New Economy. De eervolle vermelding ging naar de Recycle Sint, een burgerinitiatief van Elif Algu, waarbij op vrijwillige basis ruilmarkten worden opgezet om speelgoed te ruilen.

Inmiddels zijn de winnaars van de Circular Awards 2022 bekend: ModuFair van Janssen de Jong Bouw, Roetz Bikes en Aeres Hogeschool zijn in de prijzen gevallen. Hier lees je meer over de winnaars.

Deel dit artikel op social media