Gezocht duurzame jonge koplopers 2

De zoektocht voor de zesde editie van de verkiezing van de Duurzame Jonge 100 is gestart. Afgelopen jaren ontstond er door de verkiezing een podium voor de verhalen van duurzame jongeren én gingen er belangrijke deuren voor hen open. Maar nog belangrijker: de lijst laat aan de rest van Nederland zien dat duurzaamheid mogelijk is.

De zoektocht naar de duurzaamste jonge koplopers van Nederland loopt tot en met 26 april 2019. Via de website van DJ100 kunnen jonge ondernemers, young professionals en studenten aangemeld worden. De verhalen van de duurzame jongeren laten zien dat duurzaamheid mogelijk is. De verkiezing wordt niet gezien als het eindpunt, maar het startpunt. DJ100’ers worden onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om hun verhaal verder onder de aandacht te brengen.

Juryberaad door experts

Na 26 april kiest een vakjury de 100 duurzaamste koplopers van 2019. De jury bestaat uit tien spraakmakende personen op het gebied van duurzaamheid, waarbij een verdeling is gemaakt van jong en ervaren talent, met dit jaar onder andere Marjan Minnesma (directeur Urgenda), Bas van Abel (oprichter Fairphone), Jessie Kroon (oprichter A new zero), Geanne van Arkel (MVO manager Interface) en Anne-Marie Rakhorst (ondernemer en oprichter Duurzaamheid.nl). Op 6 juni wordt de lijst van de Duurzame Jonge 100 van 2019 feestelijk en groots gelanceerd bij Circl in Amsterdam.

Meer informatie en aanmelden via www.dj100.nl.

Gezocht duurzame jonge koplopers 3
Deel dit artikel op social media