Logo Holie Hub blauw
2023 04 14 V1 P1 SV1 13 20 BNR Meeting room

Holie Hub

Duurzaamheid.nl is initiatiefnemer van Holie Hub: het eerste SDG-huis in Noord-Brabant. De Holie Hub is een ontmoetingsplaats en inspirerende werkomgeving voor duurzame aanjagers in Noord-Brabant. Hier komen gedreven gelijkgezinden samen voor samenwerking, aanspraak of juist tegengas. Holie Hub helpt je met inspiratie, nieuwe inzichten en perspectieven. Met als gemene deler: het geloof in een duurzame toekomst.

Unieke locatie voor evenementen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een evenement, presentatie, workshop of lancering met een duurzaam of toekomstgericht karakter? Laat je inspireren en verrassen door de prachtige historische ruimtes van Holie Hub in Heeswijk-Dinther. Onze ruimtes zijn ingericht en voorzien van alle benodigdheden om ieder evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Kantoorruimtes en flexwerkplekken

Vestig je in de Holie Hub en maak deel uit van de community van duurzame doeners. Onze kantoren zijn van alle gemakken voorzien.

SDG House

Om gezamenlijk draagvlak te creëren voor duurzame doelstellingen zijn we met Holie Hub aangesloten bij het SDG-platform. Hiermee zetten we ons in voor de Sustainable Development Goals die de VN in 2015 heeft opgesteld. Dit zijn 17 Werelddoelen voor duurzame ontwikkeling. Bij Holie Hub ligt de focus vooral op SDG nummer 12: ‘Verantwoorde consumptie en productie’.

We voelen de morele plicht en hebben de daadkracht, de expertise en het netwerk om met Holie Hub een plek van betekenis te creëren voor de regio. In een huidige tijd van crisis en de vele problemen die de wereld kent, bieden we hoop en geloof in een duurzame toekomst. Waar een wil is, is een weg. We laten zien dat wanneer je wilt, het wél kan om positieve verandering en oplossingen te realiseren.