Bob Hutten studeerde in 1987 af aan de Middelbare Hotelschool en ging bij zijn vader in dienst in het familiebedrijf Hutten. Sinds 1993 is Bob Hutten Algemeen Directeur en onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een nationale en culinaire gastvrijheidsdienstverlener.

Hutten staat voor amplitief leiderschap. Dit wil zeggen dat het bedrijf er alles aan doet om zijn samenwerkers, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij in zijn of haar kracht te zetten. Dat lukt alleen als je buitengewoon geïnteresseerd bent in de ander, als je kwetsbaar kunt zijn en bondgenoot wilt zijn in zijn of haar weg naar geluk.

Betekenisvol ondernemen
Hutten wil van betekenis zijn voor elkaar en voor de samenleving van vandaag, maar zeker ook van die van morgen. Hutten wil maatschappelijk verbeterd ondernemen. Daarom participeert het bedrijf in initiatieven die gaan over betekenisvol ondernemen. Een voorbeeld is het open innovatienetwerk Foodsquad dat een ander voedselsysteem nastreeft en de onlangs geopende Verspillingsfabriek waar van reststromen groente weer smaakvolle producten zoals soepen en sauzen worden gemaakt. De Verspillingsfabriek geeft het eerste grootschalige antwoord op de voedselverspilling in Nederland.

Bij Hutten werken meer dan 1600 mensen samen in de partycatering, bedrijfscatering, hospitality services, food service en food care.

Bob hutten2