Cicular textile days no date

Pak je agenda erbij want de data van Circular Textile Days 2024 zijn bekend.

Waarom Circular Textile Days

Duurzaamheid en circulariteit zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse textielindustrie. Binnen de wet- en regelgeving worden steeds meer voorwaarden gesteld ten gunste van deze key-pointers, zowel binnen als buiten landsgrenzen. Partnerschappen en samenwerkingen zijn essentieel om de gevraagde en verwachte veranderingen in de textielproductie en -consumptie te realiseren.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor organisaties om deel te nemen aan Circular Textile Days, zoals exposeren met een stand, sponsoren van bijvoorbeeld podia of sprekers, pitchen en/of een presentatie op de verschillende podia. Kom je als bezoeker van de Circular Textile Days dan is je toegangsticket nu verkrijgbaar via de ticketpagina.

Nieuws, feiten en innovaties

Op de Circular Textile Days delen exposanten, kennisinstituten, workshopcoaches en vele vooraanstaande textielexperts hun visie, inzichten en expertise over circulair ondernemen. Je verkrijgt de actuele stand van zaken op het gebied van circulaire technologieën, ondersteund door betrouwbare informatie en feiten. Uitgebreide informatie om direct mee aan de slag te gaan.

Netwerken en partnerschappen

De Circular Textile Days-community is internationaler geworden, van Turkije tot Scandinavië. Het is ‘THE PLACE TO BE’, voor alle organisaties en individuen die geïnteresseerd zijn in circulariteit en duurzaamheid in textiel. Steeds meer textielsectoren sluiten aan bij het evenement, zoals werk- en promotiekleding, mode, lingerie, sportkleding en huishoudtextiel. Deelnemende en bezoekende professionals zijn onder andere producenten, eindgebruikers, brancheverenigingen en onderzoeks- en kennisinstellingen. Dit maakt het zakelijke evenement een ideale plek om jouw netwerk uit te breiden en kansen te vinden voor zakelijke samenwerkingen met verschillende stakeholders binnen de gehele waardeketen van circulair textiel.

Wanneer, waar

Deze editie van de Circular Textile Days vindt plaats op 18 en 19 september 2024 in Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch.


Bekijk de aftermovie van de 2023 editie

Deel dit artikel op social media