SDG Action Week 2023

Van 19 tot 27 september vinden er in heel het land diverse activiteiten rondom de SDG's plaats. De SDG Action Week is hét Nederlandse evenement dat draait om de Sustainable Development Goals. Mis het niet en blok dinsdag 19 t/m woensdag 27 september 2023 vast in je agenda!

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland komen wij in actie om de wereld mooier te maken. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en maak de wereld een stukje mooier.

SDG House de Holie Hub doet ook mee! Meld je hier vast aan, of bekijk het hele overzicht van de verschillende activiteiten op https://www.sdgactionday.nl/

Op 26 september wordt de SDG Action Week afgesloten met een hoofdevenement in het Amsterdamse KIT. Sprekers tijdens dit event zijn o.a. Paul Schenderling (econoom / post-groei), Monique Lempers (Fairphone), Burgemeester Marcouch (Arnhem) en Babette Porcelijn (auteur van o.a. "Think Big Act Now"). Moderator: Nizar El Manouzi.

Entree/registratie: 12:15 uur

Aanvang programma: 13:00 uur

Afsluiting programma/netwerkborrel: 18:00 uur

Einde event: 19:15 uur


Kijk voor updates van het volledige programma op https://www.sdgactionday.nl/

De SDG Action Week draait om inspireren (mensen raken met bijzondere verhalen, verschillende initiatieven een platform bieden), verbinden (mensen samenbrengen die elkaar niet ergens anders treffen, uit verschillende lagen van de samenleving – oud, jong, bedrijven, burgerinitiatieven etc.) en tot actie aanzetten (handelingsperspectief bieden).

De SDG Action Week worden georganiseerd door SDG Nederland in samenwerking met verschillende partners. Duurzaamheid.nl is één van de mediapartners van de SDG Action Week.

Deel dit artikel op social media