Week van het Duurzaam Erfgoed afbeelding e1615910458636

Op 19 april start De Week van het Duurzaam Erfgoed: een week vol digitale, duurzame erfgoed-inspiratie. Dit jaar geen eendaags congres op locatie, maar een hele week vol digitale, duurzame erfgoed-inspiratie. Een week waarin we met elkaar kennis uitwisselen, verbindingen leggen en inspiratie opdoen. Stel naar eigen interesse jouw ideale digitale programma samen, met keuze uit werksessies, trainingen, lunchlezingen en webinars. Bekijk het programma en meld je aan op de website.

Dagelijkse Dosis Duurzame Inspiratie

Met jouw registratie ben je automatisch aangemeld voor De Week van het Duurzaam Erfgoed en ontvang je een Dagelijkse Dosis Duurzame Inspiratie. Hiermee 'bezoek' je digitaal een aantal bijzondere, duurzame erfgoedlocaties, verrassen we je dagelijks met een gevarieerd programma en delen we een inspirerende boekentip, documentaire of gedicht.

Programma

Er is een afwisselend inspirerend programma opgesteld. Laat je bijvoorbeeld maandag inspireren tijdens een lunchlezing over circulaire en biobased monumenten met architect Daan Bruggink. Of luister naar de talrijke duurzame koplopers die woensdag 'op de zeepkist' springen met hun verhaal. En sluit samen met ons donderdag af met een wervelende Talkshow, live vanuit SugarCity, met onder andere Jan Willem van de Groep en onze 'huisdichter' Atta de Tolk.

Meld je hier aan. Sommige activiteiten zoals werksessies hebben een beperkt aantal plekken. Wacht dus niet te lang.

Deel dit artikel op social media