2
7
12

Duurzaamheid.nl is een onafhankelijke organisatie die professionals, bedrijven en organisaties bewust maakt van hun positieve impact en helpt de verduurzaming te versnellen. Wij streven naar een samenleving waarin duurzaamheid vanzelfsprekend is, op sociaal, economisch en ecologisch gebied. Waar iedereen de kennis, vaardigheden en drijfveren heeft om duurzaam te handelen in al zijn of haar rollen.

Wij versterken Brabant en Nederland door drempels weg te nemen en duurzame innovaties te laten groeien. Hoe we dit doen? We organiseren bijeenkomsten, evenementen en campagnes en brengen (lokale) overheid, experts, ondernemers en organisaties samen rondom kansrijke ideeën en ‘wicked problems’. Door kennis te delen, te inspireren en vernieuwing aan te jagen, wakkeren we het vuur aan om het verschil te maken.

Om hierin een volgende stap te zetten zijn wij per direct op zoek naar een

Vacature Programmamanager

Programma- en eventmanager

(minimaal 32 uur per week, Heeswijk-Dinther (NB))

Samen met onze interne en externe experts zorg je voor een originele en inspirerende jaarprogrammering. Je zorgt voor samenhang tussen de verschillende bijeenkomsten en je stuurt het team procesmatig aan.

  • Je bent eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze nieuwe plannen: het organiseren van een jaarprogrammering van evenementen en programma's;
  • Je draagt hier strategisch en procesmatig aan bij;
  • Je bent verantwoordelijk voor fondsenwerving, subsidieaanvragen en partnerships;
  • Je bewaakt planningen en budget;
  • Je signaleert commerciële mogelijkheden en zorgt ervoor dat deze worden opgevolgd. Dit kan leiden tot het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s.

Dankzij jou kijken we over een jaar terug op een reeks verrassende en inspirerende bijeenkomsten.

Wie zoeken wij?

Een energieke en ondernemende collega die soepel kan schakelen tussen strategie en operatie. Een conceptueel en analytisch denker, maar ook een doener die keuzes maakt, overzicht houdt en samenhang en structuur brengt.

Je bent in staat om verschillende partijen en hun belangen samen te brengen en te enthousiasmeren (overheden, grote bedrijven en mkb, kennisinstellingen, burgerinitiatieven, maatschappelijke organisaties, en professionals). Communicatief ben je zeer sterk, zowel in woord als geschrift.

We zoeken iemand

  • met minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider, procesmanager of programmamanager;
  • met minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • met ervaring in het organiseren van evenementen;
  • die bij voorkeur aantoonbare kennis heeft van de inhoudelijke thema’s waar wij veel aan werken (circulaire economie, energietransitie, Sustainable Development Goals, human cities, data en finance);
  • die woonachtig is in de regio.

Werken bij Duurzaamheid.nl?

Duurzaamheid.nl is een initiatief van Anne-Marie Rakhorst. De organisatie wordt gerund door een klein team van inhoudelijk specialisten en communicatiedeskundigen. Als klein team hebben we grote ambities en we kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken. Wij bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige positie in een professionele, snel veranderende en informele organisatie. We zoeken de samenwerking met iemand die net als wij kijkt naar mogelijkheden en die problemen ziet als kans om tot een oplossing te komen.

Je werkt vanuit de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther – een rustige en ruime werkplek die helemaal Cradle to Cradle is ingericht. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een salaris van €4.000 bij een fulltime aanstelling. We starten met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Iets voor jou?

Denk je dat deze baan je op het lijf is geschreven? Reageer dan snel door jouw CV en je motivatiebrief naar mail@duurzaamheid.nl te sturen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Britt van Keulen via Britt@duurzaamheid.nl of via 06 42 04 62 48.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld