GoodFuels ontwikkelt, levert en promoot duurzame biobrandstoffen voor de scheepvaart, zwaar wegtransport, spoorvervoer en industriële machines. Juist in deze niet-efficiënte en vaak vervuilende branches maakt een bedrijf als GoodFuels het verschil.

Een enorme reductie

De brandstoffen van GoodFuels zijn direct inzetbaar als vervanging van fossiele brandstoffen. Er zijn geen aanpassingen aan machines nodig, terwijl de duurzame brandstoffen wel meteen de CO2-footprint met 85 tot 90% reduceren.

Bijdrage aan circulaire economie
Alle brandstoffen van GoodFuels (dat onderdeel is van GoodNRG Group) voldoen aan de hoogste duurzame kwaliteitseisen. De renewable diesel bevordert de luchtkwaliteit in de directe omgeving en reduceert de CO2-uitstoot over de gehele keten. De brandstoffen van GoodFuels leveren een positieve bijdrage aan de circulaire economie door afvalstromen als grondstof te gebruiken.

Meer duurzame mobiliteit en logistiek

GoodFuels timmert flink aan de weg. Het bedrijf is constant aan het innoveren en probeert nog betere en nog beter betaalbare brandstoffen in de markt te zetten. Het bedrijf werkt samen met grote klanten om samen business cases te versterken. Zo wordt bijvoorbeeld met Wärtsilä en Boskalis onderzocht welke duurzame biobrandstof het beste inzetbaar is binnen de scheepvaart.