Het Nationaal Duurzaamheid Instituut zet op 6 en 7 mei het zero waste en circulair ingerichte Transparency House neer om bedrijven, overheden, politici en consumenten uit te dagen het gesprek met elkaar aan te gaan en oplossingen te creëren voor de problemen in relatie tot duurzaam ondernemen/ duurzaam (in)kopen.

Het doel van het #Transparency House is om de jeugd, consumenten, bedrijfsleven en overheid te bewegen om de wereld te veranderen en transparant te maken.

6 mei: speciale #Transparency jongerendag

Gasten zoals Slum Dwellers International, Duurzame Jonge 100 members, de Haagse jongerenambassadeurs, Giorgio Hokstam van FunX etc. komen meepraten en geven hun mening over duurzaamheid. De initiatiefnemers van dit event geven de jeugd een stem en handvatten om hun stem te behouden in de vorm van de onafhankelijke #Transparency movement.

7 mei: dag van het bedrijfsleven in #Transparency House

Met tafelgasten zoals Ruud Koornstra, Glen van der Burg en Kelly Ruigrok ontvangen we organisaties zoals het Aluminium Centrum, Control Union, Ecopoint, NEVI, MUD jeans, Groenendijk bedrijfskleding en Madaster. De gasten gaan met elkaar in gesprek met als doel om te komen tot een transparante dialoog en oplossingen.

Meer informatie over #Transparency House en het programma staat op de speciale website van het evenement