Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari staat Nederland in het teken van de circulaire economie. Circulaire koplopers organiseren evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Deze week is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland Circulair en wordt georganiseerd samen met diverse partners.

Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Meer dan honderd evenementen vormen de kern van de Week van de Circulaire Economie 2020. Vele organisaties dragen bij door een evenement, workshop of inspiratiesessie te verzorgen.  

Kijk voor meer informatie op de website van het Versnellingshuis Nederland Circulair! Het complete programma van de Week van de Circulaire Economie, met onder andere de Circulair Ondernemen Challenge, de toekomst van de product designer volgens Circl en een workshop samenwerking voor een circulaire waardeketen, kun je hier bekijken.

Via ruim honderd evenementen door heel Nederland ontdekken duizenden bezoekers het potentieel van de circulaire economie.
Week van de Circulaire Economie 2020