De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn 17 werelddoelen voor positieve verandering om samen de grootste uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Dat klinkt groot en ver weg, maar begint juist dichtbij: met ideeën en initiatieven van mensen. Wil je werk maken van je SDG-ambities en zoek je samenwerkingspartners of praktische tools? Bezoek dan op 25 september de SDG Action Day in het KIT/SDG-house in Amsterdam.

Samen met 450 andere pioniers, ondernemers en visionairs gaan de deelnemers grote ideeën en kleine stappen bij elkaar brengen: bij de praktijk van alledag. Laat je inspireren door leiders die laten zien hoe het ook kan zoals Zakenvrouw van het Jaar, Aukje Kuypers en Masai-leider Ezekiel Ole Katato. Van gendergelijkheid tot Global Goals gemeenten en van blockchain tot bodemkwaliteit, het programma biedt voor iedereen wat.

VNO-NCW, MKB-Nederland, Dutch Sustainable Growth Coalition en Global Compact Netwerk Nederland organiseren tijdens deze dag een workshop voor ondernemers. Aan de hand van best practices delen kleine en grote ondernemers kennis en ervaring. Hoe implementeer je SDG’s in je bedrijfsvoering en wat levert dit je als ondernemer op, zijn vragen die centraal staan. 

SDG Action Day is een gezamenlijk initiatief van SDG Charter, KIT Royal Tropical Institute, Gemeente Amsterdam en NCDO.

Meer informatie over het programma en het reserveren van tickets kan via de website van SDG Gateway