Logo wv CE niet doorzichtig

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open voor de Week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse landelijk campagneweek voor Circulaire Economie. Tijdens deze week krijgen goede voorbeelden een podium en ontmoeten pioniers elkaar digitaal. Succesverhalen en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de evenementen een groot landelijk bottum-up festival.

Zodra er meer bekend is over de Week van de Circulaire Economie 2022, zullen wij deze pagina updaten.

Aftrap: Nationale Conferentie Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie start op 7 februari met de Nationale Conferentie Circulaire Economie en de Uitreiking Circular Awards.

Zodra er meer bekend is over dit event, zullen wij deze pagina updaten.

Op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie vindt de Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats, georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie worden de Circular Awards 2022 uitgereikt. De prijzen gaan naar innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Lees hier meer over de winnaars van de Circular Awards 2021.

Organisatie

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Deel dit artikel op social media