Logo wv CE niet doorzichtig

De Week van de Circulaire Economie is de landelijke campagneweek voor de Circulaire Economie. Ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen zetten gedurende deze week hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de wereld van de circulaire economie. Inspirerende initiatieven worden getoond, pioniers ontmoeten elkaar, successen en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan.

Ondernemers met duurzame initiatieven worden aangemoedigd om zich aan te melden voor het festival en de deuren open te zetten. Ondernemers bepalen zelf hoe hun evenement er uit ziet. Dit kan variëren van groot tot klein, van een workshop of een webinar, tot (digitale) rondleiding of excursie. Samen vormen de evenementen een groot bottum-up festival.

Ondernemers en andere initiatiefnemers kunnen zichzelf als circulaire koploper op de kaart zetten en helpen als partner de Week van de Circulaire Economie groter te maken en onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

De organisatie wil eind 2020 de evenementen allemaal op de website hebben staan. Na woensdag 20 januari 2021 kunnen er geen nieuwe evenementen meer worden aangemeld.

Wil je deelnemen als duurzaam initiatiefnemer? Kijk dan op de website van de Week van de Circulaire Economie.

Deel dit artikel op social media