Webinar Paul Tang

Op donderdag 7 mei om 17.00 vond de vierde editie plaats van de webinarreeks ‘Solidariteit of ieder voor zich?’, gehost door Europarlementariër Paul Tang. Tijdens dit webinar stonden de economische gevolgen van corona voor ondernemers centraal. Te gast waren Anne-Marie Rakhorst en Frank Heemskerk. Het webinar is hier terug te kijken.

Hoe gaan grote bedrijven en kleine ondernemers om met de huidige crisis? Voor welke keuzes staat de overheid als het gaat om steun aan bedrijven? Moet aan de steun aan bedrijven bepaalde duurzame of sociale voorwaarden verbonden worden? Dit zijn vragen die tijdens het webinar voorbij kwamen.

Wil je dit webinar bijwonen? Meld je dan via onderstaande button aan.

Paul Tang 2019 e1555070065839

Paul Tang werkt namens de Partij van de Arbeid als parlementariër in het Europees Parlement aan een sterker en socialer Europa. Sinds 7 april heeft Tang verschillende webinars met als hoofdthema 'Solidariteit of ieder voor zich?' gehost. De eerdere webinars zijn hier terug te kijken.

Foto anne marie rakhorst2

Anne-Marie Rakhorst is initiatiefnemer van het onafhankelijke platform Duurzaamheid.nl, dat samen met ondernemers, maatschappelijke organisaties, experts, overheden en particulieren Nederland verder wil verduurzamen. Anne-Marie is SDG11 coördinator en stond aan de wieg van het initiatief '17 doelen die je deelt', dat kinderen kennis laat maken met de Sustainable Development Goals. Ook is ze ambassadeur van en bestuurslid bij verschillende duurzame initiatieven.

Frank Heemskerk

Frank Heemskerk was Executive Director bij de World Bank van 2013-2018. Hij is docent Geo-Economics aan de Universiteit Leiden, en huidig Secretary-General van de European Round Table for Industry (ERT). Als politicus was Heemskerk Kamerlid voor de Partij van de Arbeid, en staatssecretaris van Economische Zaken in het kabinet Balkenende IV. In die rol was hij onder andere verantwoordelijk voor Telecom, IT, SME’s.

Deel dit artikel op social media