Logo met hout

De transitie naar een circulaire economie is in gang gezet met tal van initiatieven in de afgelopen jaren. Maar waar staan we nu? Wat kunnen we al? Welke uitdagingen hebben we nog te overwinnen? Hoe maak ik mijn huidige lineaire verdienmodel circulair? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens het Circulaire Economie festival.

Gedurende het festival, wat plaatsvindt op 10 december 2020 spreken professionals uit zowel overheid als bedrijfsleven zich uit over de twee belangrijkste vragen van het moment, namelijk: hoe kunnen we de circulaire transitie versnellen? En hoe kunnen we succesvolle initiatieven opschalen?

Verschillende sprekers uit verschillende disciplines nemen de bezoekers digitaal mee in hun visie op hoe de awareness omtrent de circulaire economie te vergroten is, wat hun succesvolle circulaire business modellen zijn en hoe een goede ketensamenwerking bijdraagt aan de versnelling van de transitie.

Onder de sprekers zijn:

  • Maayke Damen - Founder & CEO van Excess Materials Exchange
  • Kevin Rijke - Directeur IPKW, Arnhem
  • Carla Koers - Wethouder Zevenaar
  • Christianne van der Wal - Gedeputeerde Gelderland

Wil je bij het Circulaire Economie Festival aanwezig zijn? Kijk dan op de website van de organisatie voor tickets en meer informatie.

Deel dit artikel op social media