Circl is een circulair paviljoen aan de Zuidas dat door ABN AMRO werd gecreëerd om kennis over circulariteit te delen. Het gebouw is volledig volgens duurzame en circulaire principes gebouwd. Het is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Voor de isolatie werden 16.000 oude spijkerbroeken gebruikt, de inrichting bestaat uit hergebruikt meubilair en de raamkozijnen zijn van een oud kantoor van Philips. Andere grondstoffen - van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen - kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Ook op het gebied van energie zijn er slimme oplossingen. 

Volgens ABN AMRO gaat de circulaire economie over delen. Daarom wil de bank haar ervaringen opgedaan bij de bouw van Circl delen, zodat anderen ervan kunnen leren. In het rapport ‘Toekomstbestendig vastgoed bouwen: Aan de slag met circulaire verdienmodellen’ beschrijft de bank haar visie op kansen die de circulaire economie biedt in de bouw- en vastgoedwereld en nieuwe verdienmodellen daarin.